BBQ Tafels

BBQ TAFELS

Tegenwoordig zijn er verschillende prachtige kamado’s te koop zoals een Big Green Egg, Bastard, Grill Guru of een Kamado Joe en natuurlijk nog vele andere soorten. Één ding hebben deze kamado’s allemaal gemeen, ze staan een stuk beter in een op maat gemaakte bbq tafel.

Houtspecialist ESCO levert stoere en stevige BBQ tafels die in iedere tuin fantastisch zullen staan! Er zijn verschillende soorten hout waarin de BBQ tafels gemaakt kunnen worden. Wij kunnen onze bbq tafels leveren in 2 verschillende soorten hout, Eikenhout en Lariks/Douglas hout. De houtsoorten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit Europees hout én met de hand geselecteerd. U mag er bij ons vanuit gaan dat de afwerking van hoge kwaliteit zal zijn.

VIER MODELLEN BBQ TAFELS

Onze BBQ tafels worden natuurlijk op maat van uw Kamado / BBQ gemaakt zodat deze een perfecte pasvorm heeft. Daarnaast worden al onze modellen voorzien van vier stevige zwenkwielen.

Mogen wij jullie voorstellen aan de Master BBQ tafel. De Master BBQ tafel is voorzien van vier stevige scharnieren om de deuren te dragen. De tafel heeft 2 natuurstenen in het werkblad en een natuursteen onder de kamado/BBQ. 

Houten BBQ Tafels

OVERIGE MODELLEN

Onze overige modellen ziet u in de afbeeldings carousel.

De Rebel BBQ tafel heeft een natuursteen in het werkblad. De tafel is voorzien van afgesloten opbergruimte voor uw accessoires in de vorm van een kastje en een lade. 

De Elite BBQ tafel heeft ook een natuursteen in het werkblad. Deze tafel is voorzien van afgesloten opbergruimte in de vorm van een kastje dat met 2 deuren sluit. 

De Momo BBQ tafel is ons eenvoudigste model maar bied u wel een ruim werkblad om uw gerechten op te bereiden. 

De Grill BBQ tafel is een robuuste BBQ tafel voorzien van twee granieten werkbladen en ruime opbercapaciteit.

De King BBQ tafel heeft een granieten werkblad over de gehele breedte en krijgt zo echt de uitstraling van een buitenkeuken.