HOUTEN LOFTDEUREN

Houten loftdeuren

 

– OP MAAT GEMAAKT

– VERSCHILLENDE STIJLEN

– EUROPEES HOUT GEDROOGD ONDER 10%

– KEUZE UIT MEERDERE HOUTSOORTEN

– HOOGWAARDIGE AFWERKING

LOFTDEUREN VANAF €599,-

Bij ons geen verrassingen. De prijs die u ziet is de prijs die u betaald!

De houten loftdeuren van houtspecialist ESCO worden gemaakt van met de hand geselecteerd Europees kwaliteitshout. Wij bieden 2 houtsoorten aan, eiken- en lariks douglas- hout. Onze houtsoorten zijn onder de 10% gedroogd waardoor uw prachtige loftdeuren ook mooi blijven.  

De deuren worden door vakmensen gefabriceerd en wij staan garant voor een hoogwaardige afwerking. 

U kunt zelf kiezen of u de deuren van voren af of van achteraf geschroefd zou willen hebben. Ook is het mogelijk om diverse handgrepen mee te bestellen of door ons te laten monteren. 

Hieronder ziet u in welke stijlen de houten loftdeuren door ons gemaakt worden. 

EIKEN HOUTEN LOFTDEUREN

De eiken houten loftdeuren zijn de meest duurzame uitvoering die je bij houtspecialist ESCO kunt kopen. En dat is niet zomaar. 

Eikenhout is een harde houtsoort waar u jarenlang van zult genieten. Doordat het hout goed is gedroogd zal de werking minimaal zijn. Hout blijft een natuurproduct dus minimale werking zal er altijd zijn. 

Eikenhout heeft een mooie uitstraling van zichzelf. Maar de eiken houten loftdeuren laten zich ook goed behandelen met olie of beits om tot een gewenste kleur te komen die beter bij uw interieur past. 

€ 699,-

Zonder rail €599,-

Houten loftdeuren
Houten schuifdeur

LARIKS DOUGLAS HOUTEN LOFTDEUREN

De loftdeuren van lariks douglas hout zijn een goed alternatief op de eikenhouten loftdeuren. 

Lariks en douglas hout worden samen gecombineerd door de overeenkomende eigenschappen. Het zijn indien goed gedroogd zeer duurzame houtsoorten die lang mee zullen gaan. Het hout kan enkele nerven en knoesten bevatten maar dat is normaal bij deze houtsoorten. 

Lariks douglas hout is ook zeer goed buiten te gebruiken maar zal buiten wel snel vergrijzen. Om dit tegen te gaan kan het hout behandeld worden met een beits.

€ 599,-

Zonder rail €499,-